Sve što trebate znati o šatorima za vjenčanje

Oduvijek ste sanjali o bajkovitom vjenčanju u šatoru ili svadbi na otvorenom? Ili ste možda na tu pomisao došli tek nedavno, kada ste se zaručili?Kako god bilo, prije nego uplovite u bračnu luku, očekuje vas mnogo planiranja i donošenje brojnih odluka. Jedna od većih odluka zasigurno će biti odabir lokacije na kojoj ćete proslaviti svoje sudbonosno „da“.Kako bismo vam pomogli u procesu odabira i učinili donošenje odluka što jednostavnijim, donosimo vam kratki vodič kroz šatore za vjenčanja.Ovdje ćete pronaći odgovore na neka od najčešćih pitanja i saznati zašto je šator idealan odabir za vaše vjenčanje!

Lokacija

Planiranje vjenčanja gotovo uvijek započinje pronalaskom idealne lokacije, što se ponekad može pretvoriti u dugotrajan i pomalo stresan proces.No ako ste se odlučili za vjenčanje u prirodi i najam šatora za vjenčanje, tada cijela logistika oko pronalaska lokacije postaje mnogo jednostavnija.Na našem prekrasnom prirodnom resortu rješavamo vas svih slatkih muka oko planiranja vjenčanja jer kod nas dobivate potpuno opremljene šatore i iskusan organizacijski tim koji će vam pomoći prilagoditi šator vašim željama i potrebama.Naši šatori za svadbe nalaze se na prirodnom resortu, lokaciji koja će oduševiti čak i najstrože kritičare.Osim toga, s našim šatorima nećete morati brinuti ni o logistici podizanja i postavljanja šatora jer su oni već unaprijed smješteni na idealnim lokacijama u našem šumskom resortu, s interijerom uređenim za vjenčano slavlje.
Lokacija

Interijer

Uređenje interijera jedna od je vrlo važnih stavki svakog vjenčanja, a mnogi mladenci, osobito mladenke, uživaju u tom procesu.Ukusi se razlikuju od osobe do osobe, pa tako i od mladenaca do mladenaca, stoga je vrlo važno naglasiti da šatori za vjenčanja omogućuju potpunu stilsku slobodu uređenja interijera.Naši šatori za svadbe prilagođavaju se vašem osobnom stilu, odnosno stilu o kakvom ste oduvijek maštali, pa tako možete osmisliti svoje vjenčanje iz snova do u najsitnije detalje.Od cvjetnih dekoracija i stolaca, do osvjetljenja izvan i unutar šatora, vaš individualni stil, osebujnost i karakter doći će do izražaja, a vaša mašta pretvorit će se u stvarnost.
Interijer

Broj gostiju

Šatori za vjenčanja nisu namijenjeni samo intimnijim proslavama i svadbama. Najam šatora za vjenčanje moguć je i kada svoj dan želite proslaviti s više dragih i bliskih ljudi.Šatori se potpuno prilagođavaju broju gostiju koji će uveličati vaš dan te u njima nikada neće biti gužva niti će izgledati prazno.Na našem prirodnom resortu smještena su dva prekrasna šatora koji će ispuniti sva vaša očekivanja kada govorimo o njihovoj veličini i kapacitetu.Veći šator Corberon idealan je za nezaboravna slavlja s čak 500 gostiju, dok je naš manji šator Corberon Woods savršen za intimnije svadbe s minimalno 130 uzvanika.
Broj uzvanika

Hrana i meni

Hrana je iznimno važan aspekt svakog vjenčanja i nešto će gosti zasigurno pamtiti. Prema tome, kako nitko ne bi ostao gladan niti žedan, posebna pozornost gotovo se uvijek posvećuje i odabiru idealnog svadbenog menija.Priprema i kvaliteta hrane, kao i planiranje savršenog menija, pri vrhu su liste prioriteta većini mladenaca, te neke od naših najvećih organizacijskih prednosti.Na Wedding Resortu Corberon hrana se priprema u prostoru uz sami šator pa možete očekivati samo vrhunsku kvalitetu i uvijek svježu hranu. Uz naše iskusne stručnjake, bezbrižno ćete moći uživati u svom danu jer će hrana uvijek biti besprijekorno i na vrijeme poslužena.
Hrana i meni

Vremenske (ne)prilike

Mladenci često pomisle kako bi loše vrijeme moglo upropastiti njihov veliki dan. No, šatori za vjenčanja idealan su odabir u svakoj vremenskoj prilici i neprilici.Oni su potpuno sigurni i zaštićeni te kiša, snijeg ili vjetar nipošto neće utjecati na vašu svadbu, uzvanike ili veselu atmosferu unutar šatora.
Vremenske prilike i neprilike

Najam šatora za vjenčanje – vaš prvi izbor

Šatori za svadbe postali su sve popularniji među mladencima, što niti ne čudi kada se uzmu u obzir njihove iznimne logističke i organizacije prednosti.Ovakvo vjenčanje zasigurno će ispuniti, pa čak i premašiti vaša očekivanja i omogućiti vam istinski bajkovito i nezaboravno vjenčanje.

Nazovi Sad