Šator Corberon

Osmislite svoje talijansko romantično vjenčanje, francusku chic ili više casual zabavu za svoje svadbeno slavlje u šatoru Corberon i ostavite svoje goste bez daha.

Bijeli šator za veliko bajkovito vjenčanje

Šator Corberon jedan je od dva prekrasna šatora koje možete iznajmiti za svoje jedinstveno svadbeno slavlje na otvorenom u prvoj hrvatskoj prirodnoj oazi za vjenčanja u prirodi.

Corberon je bijeli šator većeg kapaciteta, idealan za velika svadbena slavlja. Može primiti čak 500 osoba, a uz naše vrhunske i kreativne organizacijske stručnjake nikada neće imati dojam da je gužva. S druge strane, minimalan broj osoba s kojima će prostor izgledati popunjeno te s kojim se prostor može urediti jest 200.

Ovaj bijeli šator nalazi se na istoj parceli kao i naš manji prozirni šator, no udaljeni su 200 metara jedan od drugoga, tako da ćete kod nas na Corberonu imati potpunu privatnost za neometano slavlje.

Saznajte cijenu

Prednosti šatora Corberon za svadbeno slavlje

Glavna prednost šatora Corberon jest u njegovoj veličini, jer se može potpuno prilagoditi većem broju uzvanika. Prima maksimalno 500 gostiju, što znači da možete doživjeti svoje idealno vjenčanje na otvorenom čak i ako planirate veliko slavlje.

Interijer šatora potpuno se prilagođava željama mladenaca i može se urediti prema raznim stilovima, upravo onako kako ste oduvijek zamišljali. U Corberonu možete osmisliti tradicionalno, klasično vjenčanje, ili pak potpuno originalno, tematsko vjenčanje kakvo nitko dosad nije imao. Elegancija, glamur, vintage, boho, francuski chic, zimska bajka, morski stil, ili pak vjenčanje u stilu Vašeg omiljenog filma, samo su neke od mnogobrojnih mogućnosti koje zajedno s Vama ostvarujemo.

Unutrašnjost šatora savršena je oaza stila i šarma, kojoj mladenci dodaju svoju personaliziranu stilsku notu i finalni „touch“. Cijela dekoracija šatora, od tekstila, boja, do cvjetnih ukrasa, prepuštena je mašti mladenaca, a uz našu pomoć i koordinaciju ta mašta pretvara se u stvarnost.

U ovom potpuno zaštićenom šatoru neće se morati brinuti o vremenskim neprilikama jer je potpuno siguran za vrijeme bilo koje vremenske prognoze. Plešite i slavite bezbrižno i nesmetano cijelu noć!

Corberon šator je kao stvoren za Vaše vjenčanje iz bajke. Prekrasna zelena priroda, pjev ptica, i žuborenje potočića u neposrednoj blizini šatora pridonose jedinstvenoj atmosferi Vašeg svadbenog slavlja koju možete doživjeti samo na Corberonu.

Corberon je pravo mjesto za Vaše raskošno tematsko vjenčanje o kakvom ste oduvijek maštali!

  • Zelena bajkovita oaza

    Prostor kraj šume na otvorenom, na parceli od 35 000 četvornih metara, u blizini Zaprešića.
  • Bijeli šator po Vašoj mjeri i želji

    Može primiti do 500 osoba i siguran je u svim vremenskim (ne)prilikama, a uređenje interijera prilagođava se Vašim željama.
  • Gastronomska usluga za svačije nepce

    Dvadesetogodišnje iskustvo u pripremi hrane. Jelovnik prilagođen Vašem ukusu i okusu.

Što kažu oni koji su uživali u ovoj zelenoj oazi

Poštovani,
iako mi je upravo 28.06.2018. bilo 15 godina sretnog braka, u vašem čarobnom ambijentu sam doživio i osjetio sve čari modernih svadbi današnjice. Moram priznati da je sve bilo vrhunsko, a meni itekako novo jer ovakav pristup vjenčanjima prije 15-20 godina nije postojao ili nije prolazio. Možda se varam i možda su stanovnici drugih regija lijepe naše slavili vjenčanja na otvorenom, dok sam ja pojmio i doživaljavao samo zatvorene prostore. U svakom slučaju, predivno mjesto, predivan ambijent i svaka čast!

Moja dugogodišnja želja bila je dnevna svadba i apsolutno je bila pravi hit među uzvanicima!
Odabrali smo nedjelju za naš dan i nimalo pogriješili. Odlična hrana i glazba uz dnevno svijetlo, a pravi tulum kada je pao mrak. Uz sve to, oko 1 ujutro slavlje je bilo gotovo što je mnogima olakšalo ustajanje sljedeće jutro na posao. Hvala još jednom Corberonu na nezaboravnom iskustvu!

Subota i dnevna svadba? APSOLUTNO DA! Oduševljeni smo kako je sve izgledalo i svi naši gosti bili su oduševljeni prirodom Corberona ali i cijelom dnevnom atmosferom koja je bila odlična od početka do kraja.

Lokacija je savršena! Cijeli prostor je za poželjeti. Gusta šuma, prekrasna livada na kojoj je smješten šator je vrhunski mjesto za svadbu. Naša svadba je bila prava ljetna, i mogu reći da smo uživali u svakom trenutku. Veliko hvala g. Majetiću na svemu! <3

Poštovani,
mislim da riječi nisu dovoljne kako bih izrazio svoje zadovoljstvo.
Doživljaj po danu je vrhunski jer je ovo ustvari povratak i stapanje s prirodom, ambijentom koji je vrlo poželjan i umirujući, što sam kasnije osjetio i primjetio na uzvanicima koji su se uspjeli totalno opustiti. Naravno i mladenci koji su zasjali taj dan. U šatoru je dakako i dalje sve bilo vrhunsko do sitnih jutarnjih sati. Napuštajući šator, nisam odolio, a da ne puknem još jednu fotku noćnog ambijenta šatora i okoline. Sve je kao u bajci ili pak vrhunski režiranom filmu.
NEOPISIVO I NEPROCJENJIVO ;-)

Kontaktirajte nas
Za sva dodatna pitanja, kontaktirajte nas i odgovorit ćemo vam u kratkom roku.
KONTAKT

Saznajte cijene šatora Corberon

Kontaktirajte nas i počnimo stvarati Vašu bajku!

info@weddingresortcorberon.com

Pošaljite nam poruku i odgovorit ćemo vam u roku 24h.

Pišite nam

+38591 383 2342

Slobodno nas nazovite za sve informacije!

Nazovite nas

Adresa

Prekrasno zeleno imanje u Mačkovcu, 20ak minuta od Zagreba.

Pronađite nas
Nazovi Sad