vjenčanja na otvorenom zagreb

Idealna lokacija za veliko bajkovito vjenčanje

Naša wedding priča započela je upravo s našim velikim bijelim šatorom idealnim za veća svadbena slavlja. Šator je kroz vrijeme napredovao, kako stilski tako i opremom interijera i eksterijera, a u međuvremenu dobio i svog mlađeg brata Corberon Woods.

Šator Corberon je bijeli šator kapaciteta od 200 do 500 osoba, što ga čini idealnim za veće proslave vjenčanja. Interijer šatora je planski organiziran tako da ni u jednom slučaju neće davati dojam gužve ili praznine. Prostorom dominira veliki plesni podij koji je uvijek središte svakog svadbenog slavlja, a vanjski ulazni prostor čini prekrasna terasa idealna za prijem i druženje prije formalnog početka proslave.

Do šatora se dolazi preko šumskog potoka preko kojeg prelazi romantična drvena staza protežući se duž livade. Pogled koji se preko livade otvori prema ovoj magičnoj lokaciji svakoga uvijek ostavi bez daha. Prije dolaska pred šator sigurni smo da će vas zaustaviti jedna od zanimljivih tematskih dekoracija ispred koje ćete napraviti svoje prve foto uspomene. Romantiku dodatno naglašava čaroban odraz u velikom bazenu koji se prostire ispred naše luksuzne svadbene lokacije. Nismo još ni ušli u šator, a dojam je već bajkovit.

Interijer prilagođen vašem stilu

Prava romansa započinje ulaskom u svadbeni šator. Prostor je velik i lako prilagodljiv što otvara mogućnost dizajna interijera prema željama i stilu mladenaca. Naš iskusni organizacijski tim predložit će vam uređenje koje će najbolje odgovarati vašem željenom stilu.

Želite li veliko tradicionalno vjenčanje, raskošno i glamurozno, minimalizam, vjenčanje u boho stilu ili pak romantično talijansko vjenčanje, što god poželjeli iznajmljivanje šatora Corberon za vas će biti najbolji odabir. Ovaj veliki šator može se prilagoditi i izgledati upravo onako kako ste oduvijek zamišljali. Raskošni cvjetni aranžmani, dekoracija stolova, rasvjeta, romantične lampice i brojni drugi detalji dodatno će naglasiti raskoš Corberon šatora i pretvoriti ga u savršenu lokaciju za vaše vjenčanje iz snova.

Hendricks gin detalj
vjenčanje

Komfor na najvišem nivou

Naš Corberon šator za vjenčanja jedna je od najomiljenijih svadbenih lokacija u Hrvatskoj. Izniman komfor, jedinstvena atmosfera, savršena gastro ponuda i prvoklasna usluga glavni su razlozi zašto je upravo iznajmljivanje šatora Corberon često prva želja mnogih mladenaca. U planiranju ove lokacije brinuli smo o najsitnijim detaljima kako bismo mladencima osigurali prostor najviše kvalitete i od njihovog dana napravili zaista dan iz snova.

Šator Corberon pružit će jednak komfor bez obzira o vremenskim uvjetima ili dobu godine, grijanje i klimatizacija osiguravaju idealnu temperaturu kroz cijelu godinu, a čvrsta konstrukcija i zatvorenost pružit će udobnost i zaštitu i u slučaju vremenskih neprilika. Jedna od specifičnosti šatora su tri prozirne bočne stranice koje pružaju impresivan pogled na zeleno okruženje i uvode šumsku idilu u sami prostor – savršena kulisa za vjenčanje iz snova.

A što kažu naši dragi mladenci?

Predivna lokacija okružena šumom. Ispunili su sve naše želje, a bome i očekivanja. Stvarno je poseban doživljaj ovog imanja. Vjenčanje u prirodi je nešto predivno! Preporučujem!

-

Moja dugogodišnja želja bila je dnevna svadba i apsolutno je bila pravi hit među uzvanicima!
Odabrali smo nedjelju za naš dan i nimalo pogriješili. Odlična hrana i glazba uz dnevno svijetlo, a pravi tulum kada je pao mrak. 

-

Obožavam prirodu, ali ne i komarce. Preživjela sam svoj dan bez i jednog uboda pa smatram ovo vjenčanje u prirodi uspješno odrađenim! Da ne spominjem ljepotu lokacije, romantiku i ostalo, ali to bolje da budući mladenci dožive sami… 

-

Svi naši gosti bili su oduševljeni lokacijom i ambijentom. Nije bilo niti jednog prigovora na hranu što je danas jako rijetko. Sve pohvale organizatorima, pravi su domaćini! 

-

Poštovani, iako mi je upravo 28.06.2018. bilo 15 godina sretnog braka, u vašem čarobnom ambijentu sam doživio i osjetio sve čari modernih svadbi današnjice. 

-

Previous
Next

Pogledajte galerije fotografija i doživite naš resort

Šator Corberon

Corberon Woods

Okolica

Gastro

Saznajte cijenu vjenčanja na Corberonu

Nužno je prihvatiti opće uvjete.

Pročitao sam uvjete poslovanja i suglasan sam za davanje osobnih podataka koje Wedding Resort Corberon kao Voditelj obrade prikuplja za poboljšanje mog korisničkog iskustva.
Suglasan sam da Wedding Resort Corberon moje kontakt podatke koristi za slanje obavijesti o posebnim ponudama, popustima, akcijama ili novostima.
Za povlačenje privole i slaganje s našim uvjetima obratite nam se na info@weddingresortcorberon.com ili svoje postavke promijenite ovdje.
Scroll to Top
Želite li uspostaviti poziv?