Kako uspješno isplanirati vjenčanje u prirodi

Postoji nešto iznimno privlačno u vjenčanjima u prirodi. Nebesko plavetnilo, raskošno zelenilo te sunčeve zrake koje dopiru kroz krošnje drveća stvaraju čarobnu atmosferu za ovaj posebni dan. Zapanjujući prirodni krajolik učinit će svaku svadbu nezaboravnom, a osim toga, dobit ćete i prekrasnu pozadinu za svoje vjenčane fotografije. Mnogi mladenci maštaju upravo o takvom vjenčanju, no što sve vjenčanje u prirodi podrazumijeva i kako ga uspješno isplanirati? Pročitajte u nastavku! Donosimo vam provjerene savjete kako svoj poseban dan pretočiti iz snova u stvarnost.

Odaberite idealnu lokaciju

Prvi korak planiranja svakog vjenčanja, pa tako i vjenčanja u prirodi, jest odabir idealne lokacije koja će ispuniti sve važe želje, potrebe i očekivanja. Za ovakvo vjenčanje preporučujemo odabrati prekrasno imanje, odnosno lokaciju na kojoj ćete biti okruženi prirodom i zelenilom, ali i gdje se u isto vrijeme nalazi i šator. Naglasak će naravno biti na prirodi, šumi i zelenilu koji je će vaš dan pretvoriti u nešto posebno i jedinstveno, ali u isto vrijeme kvalitetan šator je neophodan. On će biti mjesto gdje će vaši gosti uživati u zabavi, plesu i jelu te će vam pružiti adekvatnu zaštitu od bilo kakvih vremenskih neprilika

Odaberite bend koji će svirati vašu omiljenu glazbu

Nakon lokacije, važan korak u planiranju vjenčanja jest odabir benda, jer što je vjenčanje bez glazbe koja će vas tjerati na ples? Odaberite bend koji će svirati glazbu kakvu želite i sve će biti spremno za veselo slavlje. Uskladite svoj glazbeni odabir s lokacijom, atmosferom i stilom cijelog vašeg vjenčanja te ne zaboravite osigurati idealno mjesto za glazbenike i za plesni podij. Ukoliko ste odabrali imanje sa šatorom za svoje vjenčanje, tada su plesni podij i bina za glazbenike već osigurani i logistički smješteni unutar šatora.

Idealna kulisa za najbolje vjenčane fotografije

  • Vjenčanje
  • Sale za vjenčanja zagreb
  • Vjenčanja u Zagrebu

Osmislite svoj idealan stil

Uređenje i dekoriranje lokacije jedan je od najuzbudljivijih aspekata cijelog procesa planiranja vjenčanja. Upravo vam vjenčanja na otvorenom omogućuju da u pravom smislu pustite mašti na volju. Pronađite ono što simbolizira vas i vaš osobni stil te vašu međusobnu ljubav. Posvetite pozornost detaljima jer će upravo oni učiniti vaše vjenčanje u prirodi jedinstvenim. Odaberite glamurozne lustere, romantične cvjetne dekoracije za stolove ili pak ekscentrične i šarene materijale i ukrase. Ponekad su neke stavke već uključene u cijenu, zato provjerite što uključuje cijena vjenčanja na lokaciji koju ste odabrali za vaš dan.

Nedajte da vam insekti upropaste dan

Uz prirodu nerijetko dolaze i dosadni insekti kao što su komarci, stoga je važno pobrinuti se da vam oni ne upropaste dan. Obavezno se raspitajte zaprašuju li se insekti na lokaciji koju ste odabrali za svoje vjenčanje u prirodi kako biste taj dan mogli provesti u miru i bez borbe s njima.

Stvorite ugodnu atmosferu uz idealno osvjetljenje

Pravo osvjetljenje može stvoriti zaista čarobnu atmosferu na vašem vjenčanju. Uz osnovno osvjetljenje koje je potrebno kada padne noć, razmislite i o dodatnim lampicama i svjetlima koje možete postaviti na lokaciji. Lampice se mogu postaviti na krošnje drveća, na strop šatora, duž puteljaka kroz prirodu i slično. No, prije postavljanja, važno je dogovoriti cijelu logistiku s organizatorima, odnosno provjeriti na kojim je točno mjestima postavljanje moguće.

Pripremite idealan meni za svačiji ukus

Vjenčanje nije potpuno bez savršenog menija koji će oduševiti vaše goste, ali ih i napuniti energijom kako bi mogli plesati do kasnih noćnih sati. S timom koji zadužen za hranu na lokaciji koju ste odabrali dogovorite meni koji će vam najbolje odgovarati, a oni će se pobrinuti da vas svaki slijed hrane, od predjela do torte za vjenčanja, dočeka svjež i lijepo prezentiran.

Sve je spremno za vaše romantično vjenčanje u prirodi

Na Wedding Resortu Corberon, cijelu logistiku organiziranja vjenčanja u prirodi imamo u malom prstu, stoga nam se možete obratiti s potpunim povjerenjem. Svaki aspekt vašeg vjenčanja bit će detaljno organiziran i pobrinut ćemo se da vaš dan iz snova protekne bez ikakvih problema. Pošaljite nam upit i saznajte koja je cijena vjenčanja u prirodi na našem resortu!
Saznajte cijenu