Smještaj

Oko vas zelenilo guste hrastove šume, iznad vas zvjezdano nebo - nalazite se u našem Corberon Woods šatoru. Odaberite naš potpuno proziran šator okružen šumom i priuštite sebi i svojim gostima magično vjenčano slavlje!

Smještaj za mladence i goste

Ne želite se odmah odvojiti od predivnog ambijenta Corberon resorta, želite se odmoriti i opustiti nakon rasplesanog svadbenog slavlja i svoju prvu bračnu noć provesti u okruženju prirode?

Za naše drage mladence napravili smo romantičan kutak – preslatku kućicu na imanju u kojoj mogu uz pjev ptica dočekati novi dan. Zamijenite plesni podij udobnim krevetom naše kućice za mladence i prve bračne trenutke doživite u idili Corberon resorta.

Ne brinite ni o smještaju vaših najdražih. Po potrebi organizirat ćemo njihov smještaj u privatnim smještajnim objektima u neposrednoj blizini resorta ili pak u udobnim hotelima Lužnica ili Gec.

Opcije privatnih smještaja:
 • Kuća za odmor “Maris”
  Adresa: Vinski put 39, Rozga (Dubravica)
  Kontakt: 098 468 354
 • Vedra kuća
  Adresa: Rujave 4, Brdovec
  Kontakt: 091 335 7232
 • Fell Good
  Adresa: I. odvojak Sofije Selačić 6
  Kontakt: 091 4813680 ili 091 200 5878
 • Prozorska klet
  Adresa: Prozorska 14a, Šenkovec
  Kontakt: 098 321 003
 • Kuća za odmor “Didov San”
  Adresa: Bregovljanska cesta 92/A, Donja Pušća
  Kontakt: 098 331 912
 • Le’Klet Holiday Home
  +385 953-977-519
  Bregovita 21A, Bijela Gorica, Hrvatska


Znamo da svojim gostima želite priuštiti sve najbolje i zahvaliti im što su odlučili prisustvovati vašem najvažnijem danu, pogotovo ako dolaze iz daljih krajeva. Zato brigu o njihovom smještaju u provjerenim objektima i komforu općenito prepustite našem iskusnom organizacijskom timu.
rezervirajte termin

A što kažu naši dragi mladenci?

 • quote
  Subota i dnevna svadba? APSOLUTNO DA! Oduševljeni smo kako je sve izgledalo i svi naši gosti bili su oduševljeni prirodom Corberona i cjelokupim prostorom za vjenčanje.
  quote
 • quote
  Poštovani, iako mi je upravo 28.06.2018. bilo 15 godina sretnog braka, u vašem čarobnom ambijentu sam doživio i osjetio sve čari modernih svadbi današnjice.
  quote
 • quote
  Svi naši gosti bili su oduševljeni lokacijom i ambijentom. Nije bilo niti jednog prigovora na hranu što je danas jako rijetko. Sve pohvale organizatorima, pravi su domaćini!
  quote
 • quote
  Obožavam prirodu, ali ne i komarce. Preživjela sam svoj dan bez i jednog uboda pa smatram ovo vjenčanje u prirodi uspješno odrađenim! Da ne spominjem ljepotu lokacije, romantiku i ostalo, ali to bolje da budući mladenci dožive sami…
  quote
 • quote
  Moja dugogodišnja želja bila je dnevna svadba i apsolutno je bila pravi hit među uzvanicima!
  Odabrali smo nedjelju za naš dan i nimalo pogriješili. Odlična hrana i glazba uz dnevno svijetlo, a pravi tulum kada je pao mrak.
  quote

Pogledajte galerije fotografija i doživite naš resort

Saznajte cijenu vjenčanja na Corberonu

Nužno je prihvatiti opće uvjete.


Pročitao sam uvjete poslovanja i suglasan sam za davanje osobnih podataka koje Wedding Resort Corberon kao Voditelj obrade prikuplja za poboljšanje mog korisničkog iskustva.

Suglasan sam da Wedding Resort Corberon moje kontakt podatke koristi za slanje obavijesti o posebnim ponudama, popustima, akcijama ili novostima.


Za povlačenje privole i slaganje s našim uvjetima obratite nam se na info@weddingresortcorberon.com ili svoje postavke promijenite ovdje.

Corberon Woods šator za vjenčanje zagreb