Najčešća pitanja

Što u slučaju kiše? +

Iako smo prirodni resort okružen gustom šumom, vaše svadbeno slavlje neće ometati komarci ili drugi insekti. Cijelo područje resorta se redovito zaprašuje protiv komaraca, a surađujemo i s veterinarskom stanicom kako bi vaš boravak na resortu prošao ugodno i opušteno.

Hoćemo li imati problema s insektima? +

Iako smo prirodni resort okružen gustom šumom, vaše svadbeno slavlje neće ometati komarci ili drugi insekti. Cijelo područje resorta se redovito zaprašuje protiv komaraca, a surađujemo i s veterinarskom stanicom kako bi vaš boravak na resortu prošao ugodno i opušteno.

Gdje se nalaze i kako izgledaju toaleti? +

Svaka stavka na našem resortu mora biti na najvišoj razini, pa je isti slučaj i s toaletima. Naši šatori su potpuno opremljeni i imaju pristup vlastitom sanitarnom čvoru. Želimo da se svi prisutni osjećaju maksimalno ugodno i zato vodimo brigu da toaleti uvijek budu čisti i uredni.

Kakva je temperatura u šatorima? +

Naši šatori pod utjecajem su guste hrastove šume što u ljetnim mjesecima stvara prirodni hlad i ugodnu klimu. Šatori su opremljeni i suvremenim klimatizacijskim sustavom i grijanjem kako bi bez obzira na vremenske uvjete i vanjsku temperaturu klima u šatorima uvijek bila savršena.

Imate li mogućnost smještaja? +

Kako bi prvu bračnu noć proveli u prirodnom okruženju, našim mladencima nudimo mogućnost udobnog smještaja u romantičnoj kućici u sklopu našeg resorta. Ostale goste možemo smjestiti u provjerene privatne smještajne objekte nedaleko resorta ili ponuditi smještaj u manjim obiteljskim hotelima kao što je dvorac Lužnica.

Imate li mogućnost organiziranog prijevoza za goste iz Zagreb ili okolice? +

Budite bez brige i u ovom segmentu jer vašim gostima nudimo organizaciju taxi prijevoza do našeg resorta, kao i povratak na željenu destinaciju u Zagrebu ili okolici. Prepustite organizaciju nama te sebi i gostima priuštite potpuno opuštenu i nezaboravnu zabavu.

Koji je kapacitet šatora? +

Naša dva šatora osim stilom prilagodit će se i veličini vašeg vjenčanog slavlja. Veći Corberon šator namijenjen je za 200 do čak 500 osoba, dok je naš šarmantni Corberon Woods šator idealan za nešto manja i intimnija vjenčanja od 130 do 200 osoba. Zbog svoje prilagodbe, bez obzira koliko gostiju imali prostor nikada neće izgledati prazan ili previše ispunjen.

Hoćemo li zbog glazbe smetati nekome u susjedstvu? +

Naš resort nalazi se na osami više od kilometra distanciran od ostalih objekata i naselja. To vam jamči potpunu intimu i bezbrižnu zabavu bez vremenskog ograničenja ili ograničenja glasnoće.

Kakvu hranu možemo očekivati i gdje se ona priprema? +

Smatramo da je kvaliteta hrane jedna od najvažnijih stavki svakog vjenčanog slavlja. Priprema hrane više od 20 godina bila je naš glavni poslovni fokus, zato upravo kvaliteti i svježini namirnica pridajemo izuzetnu važnost. Namirnice nabavljamo samo od provjerenih lokalnih proizvođača, a hranu pripremamo na istoj lokaciji gdje je i slavlje kako bi na stol stigla svježa, topla i ukusna.

Kojim danom se može organizirati svadba? +

Vaše vjenčano slavlje možemo organizirati tradicionalno u subotu, ili pak u petak. Ako želite posebnije vjenčanje, onda vam preporučujemo dnevno vjenčanje, koje možemo organizirati i u nedjelju. U slučaju da vjenčanje pada na praznik ili neradan dan, slavlje naravno može biti taj dan ili dan ranije.

Koja je cijena vjenčanja na resortu? +

Cijena vjenčanja na našem resortu varirat će ovisno o vašim željama. Možemo vam ponuditi potpunu organizaciju slavlja, gdje brigu o svemu prepuštate nama ili ćete pak određene stavke preuzeti sami. Rado ćemo vam izići u susret i po pitanju vjenčanog menija i ponuditi vam više različitih opcija ovisno o vašem ukusu. Javite nam se sa svojim upitom i saznajte cijenu svog vjenčanog slavlja na Corberonu.