Najčešća pitanja

Što u slučaju kiše?

Bez obzira na vremenske prilike naši šatori pružit će vam jednak komfor. Ne morate brinuti o vremenskoj prognozi, interijer naših šatora pruža vam potpunu zaštitu od vanjskih utjecaja zadržavajući i dalje ugodnu klimu i atomsferu uz pogled na čarobno šumsko okruženje. 

Hoćemo li imati problema s insektima?

Iako smo prirodni resort okružen gustom šumom, vaše svadbeno slavlje neće ometati komarci ili drugi insekti. Cijelo područje resorta se redovito zaprašuje protiv komaraca, a surađujemo i s veterinarskom stanicom kako bi vaš boravak na resortu prošao ugodno i opušteno.

Gdje se nalaze i kako izgledaju toaleti?

Svaka stavka na našem resortu mora biti na najvišoj razini, pa je isti slučaj i s toaletima. Naši šatori su potpuno opremljeni i imaju pristup vlastitom sanitarnom čvoru. Želimo da se svi prisutni osjećaju maksimalno ugodno i zato vodimo brigu da toaleti uvijek budu čisti i uredni. 

Kakva je temperatura u šatorima?

Naši šatori pod utjecajem su guste hrastove šume što u ljetnim mjesecima stvara prirodni hlad i ugodnu klimu. Šatori su opremljeni i suvremenim klimatizacijskim sustavom i grijanjem kako bi bez obzira na vremenske uvjete i vanjsku temperaturu klima u šatorima uvijek bila savršena. 

Imate li mogućnost smještaja?

Kako bi prvu bračnu noć proveli u prirodnom okruženju, našim mladencima nudimo mogućnost udobnog smještaja u romantičnoj kućici u sklopu našeg resorta. Ostale goste možemo smjestiti u provjerene privatne smještajne objekte nedaleko resorta ili ponuditi smještaj u manjim obiteljskim hotelima kao što je dvorac Lužnica. 

Imate li mogućnost organiziranog prijevoza za goste iz Zagreb ili okolice?

Budite bez brige i u ovom segmentu jer vašim gostima nudimo organizaciju taxi prijevoza do našeg resorta, kao i povratak na željenu destinaciju u Zagrebu ili okolici. Prepustite organizaciju nama te sebi i gostima priuštite potpuno opuštenu i nezaboravnu zabavu.

Koji je kapacitet šatora?

Naša dva šatora osim stilom prilagodit će se i veličini vašeg vjenčanog slavlja. Veći Corberon šator namijenjen je za 200 do čak 500 osoba, dok je naš šarmantni Corberon Woods šator idealan za nešto manja i intimnija vjenčanja od 130 do 200 osoba. Zbog svoje prilagodbe, bez obzira koliko gostiju imali prostor nikada neće izgledati prazan ili previše ispunjen. 

Hoćemo li zbog glazbe smetati nekome u susjedstvu?

Naš resort nalazi se na osami više od kilometra distanciran od ostalih objekata i naselja. To vam jamči potpunu intimu i bezbrižnu zabavu bez vremenskog ograničenja ili ograničenja glasnoće. 

Kakvu hranu možemo očekivati i gdje se ona priprema?

Smatramo da je kvaliteta hrane jedna od najvažnijih stavki svakog vjenčanog slavlja. Priprema hrane više od 20 godina bila je naš glavni poslovni fokus, zato upravo kvaliteti i svježini namirnica pridajemo izuzetnu važnost. Namirnice nabavljamo samo od provjerenih lokalnih proizvođača, a hranu pripremamo na istoj lokaciji gdje je i slavlje kako bi na stol stigla svježa, topla i ukusna. 

Kojim danom se može organizirati svadba?

Vaše vjenčano slavlje možemo organizirati tradicionalno u subotu, ili pak u petak. Ako želite posebnije vjenčanje, onda vam preporučujemo dnevno vjenčanje, koje možemo organizirati i u nedjelju. U slučaju da vjenčanje pada na praznik ili neradan dan, slavlje naravno može biti taj dan ili dan ranije. 

Koja je cijena vjenčanja na resortu?

Cijena vjenčanja na našem resortu varirat će ovisno o vašim željama. Možemo vam ponuditi potpunu organizaciju slavlja, gdje brigu o svemu prepuštate nama ili ćete pak određene stavke preuzeti sami. Rado ćemo vam izići u susret i po pitanju vjenčanog menija i ponuditi vam više različitih opcija ovisno o vašem ukusu. Javite nam se sa svojim upitom i saznajte cijenu svog vjenčanog slavlja na Corberonu.

Scroll to Top
Želite li uspostaviti poziv?