O nama i našem
prirodnom resortu
za vjenčanja

Tko smo mi?

Naše bogato iskustvo u organizaciji vjenčanja i evenata i općenito dugogodišnje iskustvo u ugostiteljstvu, bili su temelj za razvoj novog projekta – prvog prirodnog wedding resorta. Kroz niz godina u ovom poslu, pratili smo što gosti traže i cijene te one najbolje segmente pretočili u naš Corberon wedding resort.

Kroz zadnjih desetak godina počela je rasti potražnja za “drugačijim vjenčanjima”, a posebice onima u prirodi i na otvorenom. Primijetili smo svojevrsno zasićenje tradicionalnim proslavama vjenčanja i klasičnim vjenčanim prostorima te istovremeno manjak ponude onih manje konvencionalnih. To je bio razlog da mladencima ponudimo upravo ono što traže, ali i puno više od toga kreirajući bajkovito vjenčanje u zelenoj idili.

Danas iza sebe imamo na tisuće organiziranih vjenčanja i evenata, a možemo reći da sa svakim sljedećim još više rastemo i unaprijeđujemo našu uslugu. Poseban naglasak stavljamo na pripremu hrane i ponudu pića, što je zapravo godinama i bio naš primaran poslovni fokus. Iskustvo nas je naučilo da je upravo ukusna hrana jedan od glavnih razloga zadovoljstva gostiju na svečanim događajima, kakvo je vjenčanje. Smatramo da je tajna u svježini namirnica i pripremi hrane na samoj lokaciji vjenčanja te smo takav pristup primijenili i na Corberon wedding resortu.

Gastro ponuda koja zadovoljava i one najzahtjevnije, jedinstveni ambijent, iskustvo vjenčanja pod zvjezdanim nebom u okruženju stoljetne hrastove šume izazivaju oduševljenje svih koji posjete naš bajkoviti resort.
provjerite usluge

O Wedding Resortu Corberon

Prateći želje i maštanja gostiju i naših klijenata kroz dugodišnji rad oko organizacije vjenčanja prikupili smo ono najbolje i stvorili mjesto koje se najviše približilo pojmu vjenčanja iz bajke. Wedding Resort Corberon prvi je prirodni resort specijaliziran za vjenčanja. Prostire se na čak 40 000 kvadratnih metara i obuhvaća prostor predivne stoljetne hrastove šume nedaleko Zaprešića. Do ove zelene oaze dolazi se vrlo brzo i jednostavno, naime udaljena je samo dvadesetak minuta od Zagreba.

Cijeli resort zadržao je autentičan izgled uz vrlo malu intervenciju u prostoru ostavljajući tako poseban magičan dojam i kreirajući romatničnu kulisu za vjenčanje iz snova. Na lokaciji se nalaze dva elegantna šatora – Corberon i Corberon Woods, oba potpuno različitog koncepta dajući tako mogućnost odabira željenog stia vjenčanja. Cijeli prostor resorta pomno je osmišljen i uređen s mnoštvo detalja i tematskih sadržaja koji stvaraju idiličnu kulisu za vjenčane fotografije.

Odnedavno sve posjetitelje posebno oduševljava i romatničan odraz u bazenu smještenom ispred velikog Corberon šatora. Ovaj poseban dodatak na našem resortu nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a svako vjenčanje podiže na još veću razinu. Šum potočića preko kojega nam se otvara pogled na resort, guste krošnje stoljetne šume, miris prirode i otvoreno zvjezdano nebo glavna su obilježja Corberon Wedding Resorta i razlozi zbog kojeg je postao jedna od najomiljenijih lokacija za vjenčanja u Hrvatskoj.
saznajte cijenu

Naša misija

Shvaćamo kako je mladencima jako bitan svaki detalj i žele da njihovo vjenčanje iz snova protekne besprijekorno, stoga je naša glavna briga da Vi budete bez briga!

Naša glavna misija i želja jest da zadovoljimo sve kriterije i želje mladenaca, te da se oni mogu potpuno prepustiti slavlju i zabavi sa svojim uzvanicima. Vodimo brigu o svakom pojedinom detalju, te održavamo najvišu kvalitetu u cijeloj organizaciji tako da nam se s potpunim povjerenjem možete prepustiti. Mi smo poput dobrih šumskih vila vaše svadbe – uvijek smo tu, sve imamo pod kontrolom, a potpuno smo neprimjetni i nikad vam nismo na putu.

Sve što radimo odraz je nas i našeg resorta Corberon, stoga svakom vjenčanju posvećujemo potpunu i nepodijeljenu pozornost. Svaki dan vjenčanja, svaki obred i svako slavlje nečiji je dan iz snova, dan koji je taj mladoženja ili ta mladenka sanjala od malih nogu. Cilj našeg resorta Corberon jest omogućiti Vam da se taj dan ostvari sve do posljednjeg, najmanjeg detalja, bez ikakvih ograničenja, te da zaista doživite bajku o kakvoj ste dosad samo sanjali.
rezervirajte termin

A što kažu naši dragi mladenci?

 • quote
  Subota i dnevna svadba? APSOLUTNO DA! Oduševljeni smo kako je sve izgledalo i svi naši gosti bili su oduševljeni prirodom Corberona i cjelokupim prostorom za vjenčanje.
  quote
 • quote
  Poštovani, iako mi je upravo 28.06.2018. bilo 15 godina sretnog braka, u vašem čarobnom ambijentu sam doživio i osjetio sve čari modernih svadbi današnjice.
  quote
 • quote
  Svi naši gosti bili su oduševljeni lokacijom i ambijentom. Nije bilo niti jednog prigovora na hranu što je danas jako rijetko. Sve pohvale organizatorima, pravi su domaćini!
  quote
 • quote
  Obožavam prirodu, ali ne i komarce. Preživjela sam svoj dan bez i jednog uboda pa smatram ovo vjenčanje u prirodi uspješno odrađenim! Da ne spominjem ljepotu lokacije, romantiku i ostalo, ali to bolje da budući mladenci dožive sami…
  quote
 • quote
  Moja dugogodišnja želja bila je dnevna svadba i apsolutno je bila pravi hit među uzvanicima!
  Odabrali smo nedjelju za naš dan i nimalo pogriješili. Odlična hrana i glazba uz dnevno svijetlo, a pravi tulum kada je pao mrak.
  quote

Pogledajte galerije fotografija i doživite naš resort

Saznajte cijenu vjenčanja na Corberonu

Nužno je prihvatiti opće uvjete.


Pročitao sam uvjete poslovanja i suglasan sam za davanje osobnih podataka koje Wedding Resort Corberon kao Voditelj obrade prikuplja za poboljšanje mog korisničkog iskustva.

Suglasan sam da Wedding Resort Corberon moje kontakt podatke koristi za slanje obavijesti o posebnim ponudama, popustima, akcijama ili novostima.


Za povlačenje privole i slaganje s našim uvjetima obratite nam se na info@weddingresortcorberon.com ili svoje postavke promijenite ovdje.

Prirodni resort za vjenčanje zagreb