Wedding Resort Corberon – Prirodni resort za vjenčanje

Tu smo da stvorimo Vaš dan iz snova!Uz pomoć i prijedloge naših kreativnih organizatora osmislite najljepši interijer i neka taj poseban dan bude dan za pamćenje Vama, ali i svim Vašim uzvanicima!

Tko smo i što smo

Corberon tim broji dugogodišnje iskustvo u organizaciji vjenčanja i različitih evenata, a ideja za projekt Corberon Wedding Resort proizašla je iz naše želje da stvorimo nešto novo i nesvakidašnje što bismo mogli ponuditi našim dragim mladencima.

Naši počeci bili su u pripremi hrane i pića, što nam je oduvijek bio core business, tako da sve vezano uz logistiku hrane i pića imamo u malom prstu. Uz mnoga odrađena vjenčanja i slične evente, te uz dugogodišnje iskustvo, primijetili smo da mladenci sve češće imaju veliku želju za vjenčanjem na otvorenom. Naš odvažni i kreativni tim odlučio je otići korak dalje i donijeti svjetske trendove vjenčanja u Hrvatsku.

Osmislili smo i uredili ovaj bajkoviti šumski resort na parceli od 35 000 četvornih metara, samo dvadesetak minuta udaljen od zagrebačke gradske vreve, kako bismo našim dragim mladencima omogućili vjenčanje iz snova pod zvjezdanim nebom u predivnom šumskom okruženju.

Za Vas ćemo osigurati još neviđeni doživljaj vjenčanja na otvorenom i iznenađenja koja će, vjerujemo, oduševiti i Vas i sve Vaše uzvanike. Posjetite naš prirodni resort za vjenčanje i provjerite što Vam možemo ponuditi!

Naše usluge

O našem prirodnom resortu

Wedding Resort Corberon je prvi prirodni wedding resort u Hrvatskoj posvećen samo vjenčanjima!

Ova zelena oaza vjenčanja smještena je u blizini Zaprešića, nedaleko od dvorca Januševec, u bogatoj hrastovoj šumi koja krije dva šatora. Wedding Resort Zaprešić jedno je od najljepših imanja za vjenčanja u Zagrebu i okolici, pa čak i u Hrvatskoj, stoga nas ne čudi sve veći broj mladenaca koji svoj dan iz snova, svoju bajku odlučuje organizirati upravo ovdje.

Dva naoko čarobna šatora, bijeli i prozirni, smještena su duboko u osvijetljenoj hrastovoj šumi, koja je atrakcija za sve zaljubljenike u prirodu, ali i ostale znatiželjnike. Diljem šume, putem do šatora, te unutar i izvan njih postavljeni su svadbeni tematski sadržaji koji će oduševiti mladence i učiniti njihove fotografije nezaboravnima. Skriveni iza dominantne hrastove šume s potočićem u neposrednoj blizini, šatori za vjenčanje idealni su za mladence koji su oduvijek neskromno maštali o najvažnijem danu u životu.

Svaki detalj Corberon Wedding Resorta pomno je razrađen na temelju dugogodišnjeg iskustva našeg tima u branši vjenčanja. Miris prirode, šum potoka, ulaz u resort te pogled iz samog šatora tek su dio priče koji je naš tim osmislio, a koja se nastavlja, obogaćuje i ponovno priča sa svakim novim vjenčanjem.

Wedding Resort Corberon – mjesto gdje se priroda i elegancija vjenčanja stapaju u jedno!

Zatražite ponudu

Naša misija

Shvaćamo kako je mladencima jako bitan svaki detalj i žele da njihovo vjenčanje iz snova protekne besprijekorno, stoga je naša glavna briga da Vi budete bez briga!

Naša glavna misija i želja jest da zadovoljimo sve kriterije i želje mladenaca, te da se oni mogu potpuno prepustiti slavlju i zabavi sa svojim uzvanicima. Vodimo brigu o svakom pojedinom detalju, te održavamo najvišu kvalitetu u cijeloj organizaciji tako da nam se s potpunim povjerenjem možete prepustiti. Mi smo poput dobrih šumskih vila vaše svadbe – uvijek smo tu, sve imamo pod kontrolom, a potpuno smo neprimjetni i nikad vam nismo na putu.

Sve što radimo odraz je nas i našeg resorta Corberon, stoga svakom vjenčanju posvećujemo potpunu i nepodijeljenu pozornost. Svaki dan vjenčanja, svaki obred i svako slavlje nečiji je dan iz snova, dan koji je taj mladoženja ili ta mladenka sanjala od malih nogu. Cilj našeg resorta Corberon jest omogućiti Vam da se taj dan ostvari sve do posljednjeg, najmanjeg detalja, bez ikakvih ograničenja, te da zaista doživite bajku o kakvoj ste dosad samo sanjali.

Što kažu oni koji su uživali u ovoj oazi

Poštovani,
iako mi je upravo 28.06.2018. bilo 15 godina sretnog braka, u vašem čarobnom ambijentu sam doživio i osjetio sve čari modernih svadbi današnjice. Moram priznati da je sve bilo vrhunsko, a meni itekako novo jer ovakav pristup vjenčanjima prije 15-20 godina nije postojao ili nije prolazio. Možda se varam i možda su stanovnici drugih regija lijepe naše slavili vjenčanja na otvorenom, dok sam ja pojmio i doživaljavao samo zatvorene prostore. U svakom slučaju, predivno mjesto, predivan ambijent i svaka čast!

Svi naši gosti bili su oduševljeni lokacijom i ambijentom. Nije bilo niti jednog prigovora na hranu što je danas jako rijetko. Sve pohvale organizatorima, pravi su domaćini! :)

Predivna lokacija okružena šumom. Ispunili su sve naše želje, a bome i očekivanja. Stvarno je poseban doživljaj ovog imanja. Preporučujem!

Obožavam prirodu, ali ne i komarce. Preživjela sam svoj dan bez i jednog uboda pa smatram ovo vjenčanje u prirodi uspješno odrađenim. :) Da ne spominjem ljepotu lokacije, romantiku i ostalo, ali to bolje da budući mladenci dožive sami...

Moja dugogodišnja želja bila je dnevna svadba i apsolutno je bila pravi hit među uzvanicima!
Odabrali smo nedjelju za naš dan i nimalo pogriješili. Odlična hrana i glazba uz dnevno svijetlo, a pravi tulum kada je pao mrak. Uz sve to, oko 1 ujutro slavlje je bilo gotovo što je mnogima olakšalo ustajanje sljedeće jutro na posao. Hvala još jednom Corberonu na nezaboravnom iskustvu!

Subota i dnevna svadba? APSOLUTNO DA! Oduševljeni smo kako je sve izgledalo i svi naši gosti bili su oduševljeni prirodom Corberona ali i cijelom dnevnom atmosferom koja je bila odlična od početka do kraja.

Lokacija je savršena! Cijeli prostor je za poželjeti. Gusta šuma, prekrasna livada na kojoj je smješten šator je vrhunski mjesto za svadbu. Naša svadba je bila prava ljetna, i mogu reći da smo uživali u svakom trenutku. Veliko hvala g. Majetiću na svemu! <3

Poštovani,
mislim da riječi nisu dovoljne kako bih izrazio svoje zadovoljstvo.
Doživljaj po danu je vrhunski jer je ovo ustvari povratak i stapanje s prirodom, ambijentom koji je vrlo poželjan i umirujući, što sam kasnije osjetio i primjetio na uzvanicima koji su se uspjeli totalno opustiti. Naravno i mladenci koji su zasjali taj dan. U šatoru je dakako i dalje sve bilo vrhunsko do sitnih jutarnjih sati. Napuštajući šator, nisam odolio, a da ne puknem još jednu fotku noćnog ambijenta šatora i okoline. Sve je kao u bajci ili pak vrhunski režiranom filmu.
NEOPISIVO I NEPROCJENJIVO ;-)

Zanima Vas više? Pošaljite nam upit.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Nazovi Sad