Corberon Woods

Oko vas zelenilo guste hrastove šume, iznad vas zvjezdano nebo - nalazite se u našem Corberon Woods šatoru. Odaberite naš potpuno proziran šator okružen šumom i priuštite sebi i svojim gostima magično vjenčano slavlje!

Jedinstven doživljaj prozirnog šatora

Naš Corberon Woods drugi je šator na resortu, otvoren nakon velikog Corberon šatora, ali je vrlo brzo postao jedan od najpopularniji odabira brojnih mladenaca u Hrvatskoj. Zbog svoje prozirnosti šator pruža jedinstven doživljaj pogleda na šumu i otvoreno nebo, što cijelom svadbenom slavlju daje poseban ugođaj.

Ovaj šator nalazi se na istoj lokaciji kao i drugi veći šator, iako međusobno udaljeni tek 200 metara, zbog izoliranosti, šumske barijere i zasebnog ulaza, šatori za vjenčanje pružaju potpunu intimu i nesmetanu zabavu bez obzira koju lokaciju odabrali.

Specifična lokacija usred šume šatoru Corberon Woods daje poseban šarm tijekom dana, ali i po noći kada zablista uz tisuću sitnih lampica. Plesna zabava pod zvjezdanim nebom uz šumsko okruženje, ostat će u nezaboravnom sjećanju za 130 do 200 gostiju, koliko ih ovaj mistični šator prima. Pošaljite upit sada i saznajte koja je cijena vjenčanja na Corberon Woodsu!
Saznajte cijenu

Intimno vjenčanje s pogledom na šumu

Corberon Woods šator nalazi se na izoliranoj lokaciji, dovoljno udaljenoj od naselja što vam uz specifičnosti šumske vegetacije omogućuje bezbrižnu zabavu bez vremenskog ograničenja. Osim izdvojenosti u odnosu na naseljena mjesta, ovaj šator distanciran je i od druge vjenčane lokacije na našem resortu, pružajući tako potpunu intimu svojim gostima.

Ovu čarobnu lokaciju ne možete promašiti, blještavilo tisuća sitnih lampica probija se kroz gustu šumu i vidljivo je već s velikog parkinga u podnožju. Woods šator ima svoj zaseban osvjetljeni prilaz koji blagim usponom vodi do velike terase za prijem i druženje gostiju.

Zamislite romantiku prvog plesa pod zvjezdanim nebom okruženi predivnom stoljetnom šumom, zamislite bajku u prirodi na jedinstvenoj lokaciji za vjenčanja u Hrvatskoj. Odlučite se za najam šatora za vjenčanje Woods i sa svojim najmilijima uživajte u vjenčanom slavlju okruženi magičnom prirodom.
rezervirajte termin

Dekorirajte svoje vjenčanje u šumi

Šator Woods dekoriran je prirodom toliko da ga gotovo i ne morate dodatno ukrašavati. Ipak, decentnim uređenjem svojem vjenčanju možete dodati svoj unikatan touch i učiniti ga zaista vjenčanjem iz snova svih mladenaca.

Upravo je najam šatora za vjenčanje odličan izbor ako želite potpuno personalizirati prostor za svoje vjenčano slavlje. Woods će vam, uz predivnu šumsku kulisu, za to biti pun pogodak. Unesite prirodu i u sami interijer, odaberite minimalizam uz uređenje poljskim cvijećem ili se odlučite na bujne cvjetne aranžmane, pojačajte dojam zvjezdanog neba stropom od tisuća blistavih lampica, odaberite rustikalne detalje ili nama prepustite da osmislimo vaš stil.

Čarobni šatori za vjenčanje na našem resortu učinit će svako vjenčanje bajkovitim. Saznajte koja je cijena vjenčanja na Corberonu, rezervirajte željeni termin i zaplovite u bračnu luku sa stilom!
saznajte cijenu

A što kažu naši dragi mladenci?

 • quote
  Subota i dnevna svadba? APSOLUTNO DA! Oduševljeni smo kako je sve izgledalo i svi naši gosti bili su oduševljeni prirodom Corberona i cjelokupim prostorom za vjenčanje.
  quote
 • quote
  Poštovani, iako mi je upravo 28.06.2018. bilo 15 godina sretnog braka, u vašem čarobnom ambijentu sam doživio i osjetio sve čari modernih svadbi današnjice.
  quote
 • quote
  Svi naši gosti bili su oduševljeni lokacijom i ambijentom. Nije bilo niti jednog prigovora na hranu što je danas jako rijetko. Sve pohvale organizatorima, pravi su domaćini!
  quote
 • quote
  Obožavam prirodu, ali ne i komarce. Preživjela sam svoj dan bez i jednog uboda pa smatram ovo vjenčanje u prirodi uspješno odrađenim! Da ne spominjem ljepotu lokacije, romantiku i ostalo, ali to bolje da budući mladenci dožive sami…
  quote
 • quote
  Moja dugogodišnja želja bila je dnevna svadba i apsolutno je bila pravi hit među uzvanicima!
  Odabrali smo nedjelju za naš dan i nimalo pogriješili. Odlična hrana i glazba uz dnevno svijetlo, a pravi tulum kada je pao mrak.
  quote

Pogledajte galerije fotografija i doživite naš resort

Saznajte cijenu vjenčanja na Corberonu

Nužno je prihvatiti opće uvjete.


Pročitao sam uvjete poslovanja i suglasan sam za davanje osobnih podataka koje Wedding Resort Corberon kao Voditelj obrade prikuplja za poboljšanje mog korisničkog iskustva.

Suglasan sam da Wedding Resort Corberon moje kontakt podatke koristi za slanje obavijesti o posebnim ponudama, popustima, akcijama ili novostima.


Za povlačenje privole i slaganje s našim uvjetima obratite nam se na info@weddingresortcorberon.com ili svoje postavke promijenite ovdje.

Corberon Woods šator za vjenčanje zagreb