Glavne prednosti vjenčanja na otvorenom

Prsten je na ruci, partner pokraj vas te u veselom iščekivanju odbrojavate dane kada ćete uploviti u bračnu luku. No, uplovljavanju prethodi organizacija vjenčanja i dogovaranje svih pojedinosti koje će taj dan učiniti posebnim, bajkovitim i vašim. Jedna od prvih stvari koju trebate napraviti, a o kojoj će ovisiti i datum vjenčanja, jest odabrati savršenu lokaciju. Zasigurno ste već bili na barem nekoliko vjenčanja, posjetili različite sale i prostore za svadbe, te znate kako one izgledaju i što nude. No, jeste li ikada razmišljali o vjenčanju na otvorenom? Znate li da ono može podići vaše slavlje na potpuno novu razinu? Vjenčanja na otvorenom postaju sve popularnija upravo zato što pretvaraju obično vjenčanje u vjenčanje iz snova! Pročitajte koje su sve njegove prednosti te pretvorite i vi svoje snove u stvarnost.

Odaberite idealnu lokaciju

Prvi korak planiranja svakog vjenčanja, pa tako i vjenčanja u prirodi, jest odabir idealne lokacije koja će ispuniti sve važe želje, potrebe i očekivanja. Za ovakvo vjenčanje preporučujemo odabrati prekrasno imanje, odnosno lokaciju na kojoj ćete biti okruženi prirodom i zelenilom, ali i gdje se u isto vrijeme nalazi i šator. Naglasak će naravno biti na prirodi, šumi i zelenilu koji je će vaš dan pretvoriti u nešto posebno i jedinstveno, ali u isto vrijeme kvalitetan šator je neophodan. On će biti mjesto gdje će vaši gosti uživati u zabavi, plesu i jelu te će vam pružiti adekvatnu zaštitu od bilo kakvih vremenskih neprilika

Živopisne i nezaboravne uspomene

Priroda i njezine ljepote imaju jako velik i snažan utjecaj na naše emocionalno stanje i pozitivno utječu na naše raspoloženje pa će jednako tako pretvoriti vaše vjenčanje na otvorenom u prekrasan, nezaboravan i pozitivan događaj. Vaše vjenčanje na otvorenom dugo će pamtiti svi vaši gosti, ali i vi sami, te ćete imati jedinstvene uspomene i priče koje ćete pričati svojoj djeci i unucima. Ovo neće biti samo još jedan događaj u vašem životu, nego nezaboravno i bajkovito životno iskustvo.

Idealna kulisa za najbolje vjenčane fotografije

  • Vjencanja na otvorenom
  • Sale za vjenčanja zagreb
  • Vjenčanja u Zagrebu

Vjenčane fotografije za pamćenje

Kada pogledate vjenčane fotografije svojih prijatelja, poznanika, rodbine, nerijetko su to fotografije u istom stilu, sa sličnim pozadinama i temama. Takve fotografije zasigurno su lijepe, no vi želite nešto posebno, nešto drugačije, nešto što učiniti vaše fotografije nezaboravnima. Ako se odlučite vjenčati na otvorenom, upravo ćete takve fotografije i dobiti. Priroda će vam poslužiti kao savršena pozadina, a fotografirati se možete tijekom dana, pri zalasku sunca ili pak uz svjetlo lampica kada padne noć. Dobit ćete raznovrsne i iznimno romantične fotografije koje ćete poželjeti gledati svaki dan.

Obred vjenčanja i slavlje na istom mjestu

Jedna od velikih prednosti vjenčanja na otvorenom je to što organizacija vjenčanja može uključivati i sam obred vjenčanja na istoj lokaciji gdje će biti i slavlje. Na taj način izbjeći ćete premještanje gostiju s jedne lokacije na drugu, primjerice iz crkve u salu za vjenčanja, te nećete gubiti vrijeme na putovanje i brigu jesu li svi gosti uspješno pronašli put i stigli na vrijeme. Kada su u pitanju lokacije za vjenčanja na otvorenom, one su iznimno fleksibilne i uglavnom se prilagođavaju vama i vašim potrebama. Možete obaviti obred vjenčanja te nastaviti slavlje na istom mjestu, u istoj romantičnoj atmosferi i bez ikakve brige i dodatnog stresa.

Zaključak

Vjenčanja na otvorenom idealan su odabir za sve one koji žele nešto posebno i drugačije za svoj dan iz snova te vam pružaju brojne prednosti. Na Wedding Resortu Corberon pobrinut ćemo se da ostvarimo sve vaše želje i snove i da vaše vjenčanje na otvorenom bude sve što ste ikada zamišljali – i više!
Saznajte cijenu

Vjencanja na otvorenom

Vjencanja na otvorenom