Glavne prednosti vjenčanja na otvorenom

Prsten je ruci, partner pokraj vas te u veselom iščekivanju odbrojavate dane kada ćete uploviti u bračnu luku. No, uplovljavanju prethodi planiranje vjenčanja i dogovaranje svih pojedinosti koje će taj dan učiniti posebnim, bajkovitim i vašim.Jedna od prvih stvari koju trebate napraviti, a o kojoj će ovisiti i datum vjenčanja, jest odabrati savršenu lokaciju.Zasigurno ste već bili na barem nekoliko vjenčanja, posjetili različite sale i prostore za svadbe, te znate kako one izgledaju i što nude. No, jeste li ikada razmišljali o vjenčanju na otvorenom? Znate li da ono može podići vaše slavlje na potpuno novu razinu?Vjenčanja na otvorenom postaju sve popularnija upravo zato što pretvaraju obično vjenčanje u vjenčanje iz snova!Pročitajte koje su sve njegove prednosti te pretvorite i vi svoje snove u stvarnost.

Priroda kao savršena dekoracija

Ako planirate vjenčanje u vjenčanoj sali ili crkvi, uređenje prostora može biti pomalo izazovno. Ponekad nije lako dočarati onu idealnu atmosferu i stil kojeg tražite te se nerijetko morate zadovoljiti s onime što imate, a što naposljetku ne ispunjava sve vaše kriterije.No s vjenčanjima u prirodi takvih briga nema! Sama priroda, njezino zelenilo, nebesko plavetnilo i sunčev sjaj već su dovoljni da pretvore vaše vjenčanje u nešto čarobno i zadivljujuće.Na guste krošnje drveća možete dodati male ukrase, a duž puteljaka kroz prirodu lampice ili druge predmete po izboru i to je sasvim dovoljno da obori s nogu i vas i vaše goste.Osim toga, na ovakvim otvorenim lokacijama nerijetko se nalaze i šatori koje isto tako možete minimalistički dekorirati, u skladu s okolnom prirodom ili pak potpuno drugačije, u svom stilu. Sve opcije su otvorene, a dan za pamćenje zajamčen.
Priroda kao savršena dekoracija

Živopisne i nezaboravne uspomene

Priroda i njezine ljepote imaju jako velik i snažan utjecaj na naše emocionalno stanje i pozitivno utječu na naše raspoloženje pa će jednako tako pretvoriti vaše vjenčanje u prekrasan, nezaboravan i pozitivan događaj.Vaše vjenčanje na otvorenom dugo će pamtiti svi vaši gosti, ali i vi sami, te ćete imati jedinstvene uspomene i priče koje ćete pričati svojoj djeci i unucima. Ovo neće biti samo još jedan događaj u vašem životu, nego nezaboravno i bajkovito životno iskustvo.

Vjenčane fotografije za pamćenje

Kada pogledate vjenčane fotografije svojih prijatelja, poznanika, rodbine, nerijetko su to fotografije u istom stilu, sa sličnim pozadinama i temama.Takve fotografije zasigurno su lijepe, no vi želite nešto posebno, nešto drugačije, nešto što učiniti vaše fotografije nezaboravnima.Ako se odlučite vjenčati na otvorenom, upravo ćete takve fotografije i dobiti. Priroda će vam poslužiti kao savršena pozadina, a fotografirati se možete tijekom dana, pri zalasku sunca ili pak uz svjetlo lampica kada padne noć.Dobit ćete raznovrsne i iznimno romantične fotografije koje ćete poželjeti gledati svaki dan.
Vjenčane fotografije za pamćenje

Obred vjenčanja i slavlje na istom mjestu

Jedna od velikih prednosti vjenčanja na otvorenom je to što i sam obred vjenčanja možete organizirati na istoj lokaciji gdje će biti i slavlje.Na taj način izbjeći ćete premještanje gostiju s jedne lokacije na drugu, primjerice iz crkve u salu za vjenčanja, te nećete gubiti vrijeme na putovanje i brigu jesu li svi gosti uspješno pronašli put i stigli na vrijeme.Kada su u pitanju lokacije za vjenčanja na otvorenom, one su iznimno fleksibilne i uglavnom se prilagođavaju vama i vašim potrebama.Možete obaviti obred vjenčanja te nastaviti slavlje na istom mjestu, u istoj romantičnoj atmosferi i bez ikakve brige i dodatnog stresa.

Zaključak

Vjenčanja na otvorenom idealan su odabir za sve one koji žele nešto posebno i drugačije za svoj dan iz snova te vam pružaju brojne prednosti.Na Wedding Resortu Corberon pobrinut ćemo se da ostvarimo sve vaše želje i snove i da vaše vjenčanje na otvorenom bude sve što ste ikada zamišljali – i više!

Nazovi Sad