Zašto je šator za vjenčanje odlična ideja za vaš poseban dan

Planiranje vjenčanje uzbudljivo je, ali i pomalo stresno razdoblje u životima svih mladenaca. Neki oduvijek maštaju o svome danu iz snova i točno znaju što žele, dok drugi o tome počinju razmišljati onog trenutka kada se zaruče. Tada im se u glavni počnu okretati kotačići, a ideje krenu pristizati sa svih strana. Kako učiniti ovaj dan posebnim, kako pretočiti maštu u stvarnost, kako isplanirati savršeno vjenčanje?U ovom procesu veliku ulogu igra i lokacija gdje će se održati svadbeno slavlje, a ona je često i prvo što mladenci trebaju pronaći i rezervirati. U posljednje vrijeme veliki hit među mladencima jesu šatori za vjenčanje. Oni će svaku svadbu učiniti zaista posebnom zbog brojnih mogućnosti uređenja interijera i romantike kojom odišu. Ako i vi razmišljate o vjenčanju u šatoru, pogledajte zašto je to odlična ideja i za vaš dan iz snova.

Tematsko vjenčanje ili klasična elegancija – stil kakav poželite

Šator postaje prvi izbor mladenaca upravo zbog mogućnosti potpune prilagodbe prostora i uređenja interijera. Šatori su poput praznog platna na koje možete pretočiti sve svoje želje i stilove i potpuno ga personalizirati. Ipak je ovo vaš dan i trebao bi odisati vašom osobnošću. Ako razmišljate o tematskom vjenčanju poput morskog, filmskog ili zimskog vjenčanja, vaše želje će se ispuniti. Ako pak želite romantično talijansko vjenčanje, šator će odisati talijanskim štihom kroz svaki pojedini detalj i priuštiti vam romantiku kakvu zaslužujete. Sa šatorom za vjenčanje nikada niste ograničeni niti se morate uklapati u već postojeći stil ili način uređenja. Imate stilsku slobodu i možete uživati u planiranju i osmišljavanju svake pojedinog dijela interijera.
Uređenje šatora

Mali ili veliki svatovi – u šatoru sve prolazi

Većina lokacija i zatvorenih prostora ima već unaprijed određeni kapacitet i broj osoba koji primaju. U takvim slučajevima često morate preispitati svoj popis gostiju, a neke čak i izostaviti. S druge strane, ako u velikoj sali imate malo manje vjenčanje, tada će prostor izgledati pomalo prazno. No kada su u pitanju šatori, takvih problema nema. Interijer šatora moguće je prilagoditi i urediti prema željenom broju gostiju, tako da slavlje uvijek izgleda savršeno. Stoga, ako želite svoj dan proslaviti sa stotinjak najbližih prijatelja i članova obitelji ili pak želite veliku svadbu s puno uzvanika, sa šatorom ne možete pogriješiti.

Obred vjenčanja na istom mjestu gdje i slavlje – šator je idealan izbor

Ako želite da i sam obred vjenčanja bude jednako bajkovit i jedinstven, tada možete odabrati i opciju vjenčanja na imanju gdje se nalazi šator. Vjenčajte se u prekrasnom, romantičnom okruženju prirode i u svom stilu. A nakon obreda, jednostavno započnite sa slavljem bez brige o prijevozu do sljedeće lokacije, kašnjenju na večeru i slično. Ova opcija postaje sve popularnija kod mladenaca, a osim što je praktična, u isto vrijeme daje posebnu notu romantike te čini vaš dan još posebnijim.
Obred vjenčanja

Sunce, kiša i snijeg – u šatoru ste zaštićeni

Šator pruža maksimalnu zaštitu od vremenskih prilika i neprilika tijekom cijele godine, što znači da datum održavanja vjenčanja nikada nije problem.Svoju bajku možete pretočiti u stvarnost bez brige hoće li taj dan padati kiša ili snijeg, hoće li biti previše toplo ili previše hladno.Šatori se prilagođavaju vremenskim uvjetima i temperaturama te se prema potrebi u njih dodaje i grijanje, stvarajući idealnu i udobnu atmosferu za ples i slavlje do kasnih noćnih sati.Osim toga, ovakvi šatori nerijetko se nalaze i na različitim imanjima, u prirodi, u šumi i slično gdje prirodna šumska klima doprinosi ugodnom i hladnom prostoru unutar šatora. Prema tome, čak ni ljeti uz uzavrelu plesnu atmosferu, u šatoru neće biti vruće.

Sve je spremno za vašu bajku

Osim što je iznimno romantično mjesto za svadbeno slavlje, šator ima velike mogućnosti prilagodbe. U njemu možete organizirati manje ili veće vjenčanje, u koje god doba godine poželite te u kakvom god stilu želite.Ako poželite i sam obred vjenčanja učiniti jedinstvenim i dodatno romantičnim, i njega je moguće održati na istom mjestu.U svakom slučaju, uz šator za vjenčanje vaš poseban dan bit će upravo onakav kakvog ste ga oduvijek zamišljali, bajkovit i kao iz snova!

Nazovi Sad