Humanitarno vjenčanje – Barbara i Dražen

Prije dvije godine, odlučili smo biti dio prekrasne priče te smo organizirali natječaj „Humantirano vjenčanje“ u kojem smo odlučili nagraditi zaljubljeni par, Barbaru i Dražena, vjenčanjem iz snova po posebnim cijenama, a sav prihod išao bi mališanima u dječjem domu Laduč.

Što je Humanitarno vjenčanje

Misija našeg Corberona oduvijek ja bila stvaranje bajki i želja za nečim novim, jedinstvenim i nesvakidašnjim te širenje ljubavi. Upravo iz tog razloga, došli smo na ideju kako širiti ljubav na još bolji i ljepši način i to ne samo među mladencima, nego i među onima najmlađima.

Budući da se na Corberonu prvenstveno bavimo vjenčanjima i ostvarivanjem bajki i želja mladenaca, odlučili smo se upravo s njima i kroz njihovo i naše vjenčanje proširiti ljubav dalje od samog vjenčanja putem jedinstvenog projekta pod nazivom Humanitarno vjenčanje. Sam projekt zamišljen je da svi prihodi vjenčanja odu u dječji dom Laduč i da na taj način ljubav postane veća i proširi se na ljubav ne samo među mladencima nego i na ljubav prema činjenju dobrih djela.

Kontaktirajte nas

O samom natjecanju

Nakon što smo donijeli odluku o sudjelovanju u projektu Humanitarno vjenčanje, preostalo nam je pronaći mladence koji bi sudjelovali u projektu i koji bi pomogli u uveseljavanju mališana iz dječjeg doma Laduč.

Organizirali smo natječaj u kojem smo pozvali sve zainteresirane mladence da nam ispričaju svoju romantičnu priču kroz prijavu na našoj web stranici, a o dobitnicima je odlučivao naš stručni žiri. Nagrada za odabrani par bila je vjenčanje na Corberonu po posebnim cijenama uz pomoć naših partnera, a to su Vjenčanushe, AmasFilm, bend Živa Legenda, Smash Light i Kala Presence koji je pomogao u odabiru našeg sretnog para.

.

Nekoliko tjedana kasnije, naš žiri organizirao je upoznavanje s pet finalista od kojih su Barbara i Dražen pobijedili i ostvarili priliku realizirati svoje svadbene snove upravo na našem resortu. Par nas je oduševio svojom jednostavnošću, pozitivnom energijom i svojom predivnom pričom, a na nama je ostalo da im priredimo jednako predivno vjenčanje.

Idealna kulisa za najbolje vjenčane fotografije

Kako je sve izgledalo

Gotovo dvije godine nakon proglašenja dobitnika i same organizacije vjenčanja uz pomoć našeg tima i svih odabira detalja, od menija do dekoracija koje čine savršeno vjenčanje– došao je i taj dan kada će Barbara i Dražen reći svoje sudbonosno „da“.

Ovaj predivan par uplovio je u bračnu luku, a svoje slavlje imali u Corberon Woodsu prije nekoliko dana. Osim što smo zajedno s njima taj dan slavili njihovu ljubav, veselje je bilo još veće jer smo znali da ovim događajem uljepšavamo više života od dva koja su se spojila tog dana, a to su životi mališana kojima će ići prihodi ovog vjenčanja.

Hvala Barbara i Draženu što su podijelili s nama svoju prekrasnuljubavnu priču i što su pristali biti dio ove cijele humanitarne akcije te našim partnerima koji su nam pomogli u ovom plemenitom činu. Sretni smo što smo bili dio ove priče i jedva čekamo u budućnosti organizirati još ovakvih događaja jer sreća i ljubavne bajke su naša vječna inspiracija.
Saznajte cijenu

Saznajte cijenu vjenčanja na Corberonu

Nužno je prihvatiti opće uvjete.


Pročitao sam uvjete poslovanja i suglasan sam za davanje osobnih podataka koje Wedding Resort Corberon kao Voditelj obrade prikuplja za poboljšanje mog korisničkog iskustva.

Suglasan sam da Wedding Resort Corberon moje kontakt podatke koristi za slanje obavijesti o posebnim ponudama, popustima, akcijama ili novostima.


Za povlačenje privole i slaganje s našim uvjetima obratite nam se na info@weddingresortcorberon.com ili svoje postavke promijenite ovdje.

Šator za vjenčanja Corberon