Prvo humanitarno vjenčanje u Hrvatskoj

Corberon nastavlja stvarati jedinstvene bajke i ostvarivati vaše snove, ali ovog puta u humanitarnom tonu!

Rezervirali smo nedjelju, 24.05.2020., za par koji taj dan želi učiniti posebnim ne samo sebi, već i djeci iz Dječjeg doma Laduč: imate priliku iskusiti sve čari proljetne dnevno-večernje svadbe po znatno umanjenoj cijeni te u isto vrijeme staviti osmijeh na mnoga dječja lica.

Za samo €55 po uzvaniku, pobjednički par dobiva sve: fotografa, bend, cvijeće, rasvjetu i organizaciju vjenčanja. Vjenčanje će se održati u šatoru Corberon Woods, a idealan broj uzvanika bio bi između 130 i 160.

Ako volite prirodu, odlučni ste, ambiciozni, volite kameru i spremni ste na javnost te smatrate da ste po nečemu posebni i mislite da bismo trebali odabrati upravo vas, ispričajte nam svoju priču u kratkom videu (npr. kako ste se upoznali, zašto bismo trebali odabrati baš vas itd.; max. 1 min), a naš žiri će pregledati sve prijave i, nadamo se, odabrati upravo vas za ovaj projekt!

Pošaljite nam potrebne informacije kako biste ušli u natječaj za prvo hrvatsko humanitarno vjenčanje.

Čekamo Vašu prijavu!

  • Pročitao/la sam uvjete poslovanja i suglasan/na sam za davanje osobnih podataka koje Wedding Resort Corberon kao Voditelj obrade prikuplja za poboljšanje mojeg korisničkog iskustva.

    Za povlačenje privole i slaganje s našim uvjetima obratite nam se na info@weddingresortcorberon.com ili svoje postavke promijenite ovdje.

    Suglasan/na sam da Wedding Resort Corberon koristi moje kontakt podatke za kontaktiranje u vezi mojeg upita, ponude, rezervacije i/ili daljnih dogovora vezanih za organizaciju svadbenog slavlja.

    Vjenčanje će biti medijski popraćeno, fotografirano i snimano. Video snimke, fotografije i podatke Wedding Resort Corberon će koristiti u promotivne svrhe manifestacije, u objavama na web stranicama, društvenim mrežama i u medijima. Ispunjavanjem ove prijave podrazumijeva se Vaš pristanak i suglasnost na sve gore navedeno.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Nazovi Sad