Humanitarno vjenčanje –
Barbara i Dražen

Prije dvije godine, odlučili smo biti dio prekrasne priče te smo organizirali natječaj „Humantirano vjenčanje“ u kojem smo odlučili nagraditi zaljubljeni par, Barbaru i Dražena, vjenčanjem iz snova po posebnim cijenama, a sav prihod išao bi mališanima u dječjem domu Laduč.

Humanitarno vjenčanje –
Barbara i Dražen

Prije dvije godine, odlučili smo biti dio prekrasne priče te smo organizirali natječaj „Humantirano vjenčanje“ u kojem smo odlučili nagraditi zaljubljeni par, Barbaru i Dražena, vjenčanjem iz snova po posebnim cijenama, a sav prihod išao bi mališanima u dječjem domu Laduč.

Što je Humanitarno vjenčanje

Misija našeg Corberona oduvijek ja bila stvaranje bajki i želja za nečim novim, jedinstvenim i nesvakidašnjim te širenje ljubavi. Upravo iz tog razloga, došli smo na ideju kako širiti ljubav na još bolji i ljepši način i to ne samo među mladencima, nego i među onima najmlađima.

Budući da se na Corberonu prvenstveno bavimo vjenčanjima i ostvarivanjem bajki i želja mladenaca, odlučili smo se upravo s njima i kroz njihovo i naše vjenčanje proširiti ljubav dalje od samog vjenčanja putem jedinstvenog projekta pod nazivom Humanitarno vjenčanje. Sam projekt zamišljen je da svi prihodi vjenčanja odu u dječji dom Laduč i da na taj način ljubav postane veća i proširi se na ljubav ne samo među mladencima nego i na ljubav prema činjenju dobrih djela.

šator za vjenčanja
vjenčanja

O samom natjecanju

Nakon što smo donijeli odluku o sudjelovanju u projektu Humanitarno vjenčanje, preostalo nam je pronaći mladence koji bi sudjelovali u projektu i koji bi pomogli u uveseljavanju mališana iz dječjeg doma Laduč.

Organizirali smo natječaj u kojem smo pozvali sve zainteresirane mladence da nam ispričaju svoju romantičnu priču kroz prijavu na našoj web stranici, a o dobitnicima je odlučivao naš stručni žiri. Nagrada za odabrani par bila je vjenčanje na Corberonu po posebnim cijenama uz pomoć naših partnera, a to su Vjenčanushe, AmasFilm, bend Živa Legenda, Smash Light i Kala Presence koji je pomogao u odabiru našeg sretnog para.

Nekoliko tjedana kasnije, naš žiri organizirao je upoznavanje s pet finalista od kojih su Barbara i Dražen pobijedili i ostvarili priliku realizirati svoje svadbene snove upravo na našem resortu. Par nas je oduševio svojom jednostavnošću, pozitivnom energijom i svojom predivnom pričom, a na nama je ostalo da im priredimo jednako predivno vjenčanje.

Idealna kulisa za najbolje vjenčane fotografije

Kako je sve izgledalo

Gotovo dvije godine nakon proglašenja dobitnika i same organizacije vjenčanja uz pomoć našeg tima i svih odabira detalja, od menija do dekoracija koje čine savršeno vjenčanje– došao je i taj dan kada će Barbara i Dražen reći svoje sudbonosno „da“.

Ovaj predivan par uplovio je u bračnu luku, a svoje slavlje imali u Corberon Woodsu prije nekoliko dana. Osim što smo zajedno s njima taj dan slavili njihovu ljubav, veselje je bilo još veće jer smo znali da ovim događajem uljepšavamo više života od dva koja su se spojila tog dana, a to su životi mališana kojima će ići prihodi ovog vjenčanja.

Hvala Barbara i Draženu što su podijelili s nama svoju prekrasnuljubavnu priču i što su pristali biti dio ove cijele humanitarne akcije te našim partnerima koji su nam pomogli u ovom plemenitom činu. Sretni smo što smo bili dio ove priče i jedva čekamo u budućnosti organizirati još ovakvih događaja jer sreća i ljubavne bajke su naša vječna inspiracija.

Partneri:

Živa legenda bend –https://www.zivalegenda.com/
Kala presence –https://kalapresence.hr/
Smash light –https://www.smash.hr/
 

A što kažu naši dragi mladenci?

Predivna lokacija okružena šumom. Ispunili su sve naše želje, a bome i očekivanja. Stvarno je poseban doživljaj ovog imanja. Vjenčanje u prirodi je nešto predivno! Preporučujem!

-

Moja dugogodišnja želja bila je dnevna svadba i apsolutno je bila pravi hit među uzvanicima!
Odabrali smo nedjelju za naš dan i nimalo pogriješili. Odlična hrana i glazba uz dnevno svijetlo, a pravi tulum kada je pao mrak. 

-

Obožavam prirodu, ali ne i komarce. Preživjela sam svoj dan bez i jednog uboda pa smatram ovo vjenčanje u prirodi uspješno odrađenim! Da ne spominjem ljepotu lokacije, romantiku i ostalo, ali to bolje da budući mladenci dožive sami… 

-

Svi naši gosti bili su oduševljeni lokacijom i ambijentom. Nije bilo niti jednog prigovora na hranu što je danas jako rijetko. Sve pohvale organizatorima, pravi su domaćini! 

-

Poštovani, iako mi je upravo 28.06.2018. bilo 15 godina sretnog braka, u vašem čarobnom ambijentu sam doživio i osjetio sve čari modernih svadbi današnjice. 

-

Previous
Next
Scroll to Top
Želite li uspostaviti poziv?