Wedding Resort Corberon Woods

Čarolija ljubavi i mističnost šume spojeni u jedno – Corberon Woods!Zamislite zabavu pod zvijezdama, u prozirnom šatoru za vjenčanja, okruženom gustom hrastovom šumom. Osmislite svoje bajkovito vjenčanje u šumi na Corberonu Woods i ostavite svoje goste bez daha.

Prozirni šator za jedinstveni doživljaj vjenčanja u šumi

Šator Corberon Woods nalazi se u sklopu prvog prirodnog resorta - WEDDING RESORTA CORBERON koji predstavlja zelenu oazu za vjenčanja u šumi.
Ovaj prozirni šator udaljen je od šatora Corberon 200 metara, a ono što ga čini posebnim i jedinstvenim jest upravo njegova prozirnost. U njemu ćete imati dojam da ste na potpuno otvorenom prostoru, pod zvjezdanim noćnim nebom, okruženi šumom i zelenilom - baš kao u bajci!
U njemu ćete Vi i Vaši gosti imati potpunu privatnost i maksimalan komoditet tijekom cijele svadbe. Corberon Woods idealna je scenografija za vjenčanje u šumi: zelenilo hrastove šume kao i sam prozirni šator daju poseban šarm Vašem svadbenom slavlju i možete biti uvjereni kako će Vaše vjenčanje biti drugačije od svih ostalih.

Saznajte cijenu

Prednosti prozirnog šatora za vjenčanje

Šator Corberon Woods idealan je za manje, intimnije svadbe, a može primiti od 130 do 200 osoba. Napravljen je da se može uređenjem potpuno prilagoditi željenom broju uzvanika, tako da nikada nije gužva, te da prostor uvijek izgleda ispunjeno.

Osim toga, niti jedna vremenska neprilika ne može utjecati na zabavu unutar šatora. Šator je u potpunosti zaštićen i siguran za vrijeme bilo koje vremenske prognoze, a s obzirom na svoju prozirnost daje Vam mogućnost da plešete cijelu noć pod zvijezdama.

Interijer šatora može se prilagoditi željama mladenaca. Glamurozno uređenje s cvjetnim dekoracijama, sagovima, mnoštvom lampica koje pojačavaju doživljaj zvjezdanog neba i prostrani plesni podij samo su neke od specifičnosti koje šator može pružiti. Bujna hrastova šuma koja okružuje Corberon Woods dat će posebnu mistiku cijelom ambijentu.

  • Zelena bajkovita oaza

    Prostor kraj šume na otvorenom, na parceli od 35 000 četvornih metara, u blizini Zaprešića.
  • Prozirni šator po Vašoj mjeri i želji

    Može primiti do 200 osoba i siguran je u svim vremenskim (ne)prilikama, a uređenje interijera prilagođava se Vašim željama.
  • Gastronomska usluga za svačije nepce

    Dvadesetogodišnje iskustvo u pripremi hrane. Jelovnik prilagođen Vašem ukusu i okusu.

Što kažu oni koji su uživali u ovoj zelenoj oazi

Poštovani,
iako mi je upravo 28.06.2018. bilo 15 godina sretnog braka, u vašem čarobnom ambijentu sam doživio i osjetio sve čari modernih svadbi današnjice. Moram priznati da je sve bilo vrhunsko, a meni itekako novo jer ovakav pristup vjenčanjima prije 15-20 godina nije postojao ili nije prolazio. Možda se varam i možda su stanovnici drugih regija lijepe naše slavili vjenčanja na otvorenom, dok sam ja pojmio i doživaljavao samo zatvorene prostore. U svakom slučaju, predivno mjesto, predivan ambijent i svaka čast!

Moja dugogodišnja želja bila je dnevna svadba i apsolutno je bila pravi hit među uzvanicima!
Odabrali smo nedjelju za naš dan i nimalo pogriješili. Odlična hrana i glazba uz dnevno svijetlo, a pravi tulum kada je pao mrak. Uz sve to, oko 1 ujutro slavlje je bilo gotovo što je mnogima olakšalo ustajanje sljedeće jutro na posao. Hvala još jednom Corberonu na nezaboravnom iskustvu!

Subota i dnevna svadba? APSOLUTNO DA! Oduševljeni smo kako je sve izgledalo i svi naši gosti bili su oduševljeni prirodom Corberona ali i cijelom dnevnom atmosferom koja je bila odlična od početka do kraja.

Lokacija je savršena! Cijeli prostor je za poželjeti. Gusta šuma, prekrasna livada na kojoj je smješten šator je vrhunski mjesto za svadbu. Naša svadba je bila prava ljetna, i mogu reći da smo uživali u svakom trenutku. Veliko hvala g. Majetiću na svemu! <3

Poštovani,
mislim da riječi nisu dovoljne kako bih izrazio svoje zadovoljstvo.
Doživljaj po danu je vrhunski jer je ovo ustvari povratak i stapanje s prirodom, ambijentom koji je vrlo poželjan i umirujući, što sam kasnije osjetio i primjetio na uzvanicima koji su se uspjeli totalno opustiti. Naravno i mladenci koji su zasjali taj dan. U šatoru je dakako i dalje sve bilo vrhunsko do sitnih jutarnjih sati. Napuštajući šator, nisam odolio, a da ne puknem još jednu fotku noćnog ambijenta šatora i okoline. Sve je kao u bajci ili pak vrhunski režiranom filmu.
NEOPISIVO I NEPROCJENJIVO ;-)

Kontaktirajte nas
Za sva dodatna pitanja, kontaktirajte nas i odgovorit ćemo vam u kratkom roku.
KONTAKT

Saznajte cijene Corberon Woods-a

Kontaktirajte nas i počnimo stvarati Vašu bajku!

info@weddingresortcorberon.com

Pošaljite nam poruku i odgovorit ćemo vam u roku 24h.

Pišite nam

+38591 383 2342

Slobodno nas nazovite za sve informacije!

Nazovite nas

Adresa

Prekrasno zeleno imanje u Mačkovcu, 20ak minuta od Zagreba.

Pronađite nas
Nazovi Sad